Nyvaken och osminkad - oh yes!

Jag har precis ätit äpple och druckit vatten och nu surfar jag på internet.
Detta blev ett väldigt händelserikt inlägg.
PS: Jag är med och tävlar om en Onepiece från chillunited.se på http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/march/vinn-valfri-one-piece.html?_tmp=6fd7e915fab0daeefc1f8bad4be0e8d2fcceb5cc.
PS: Jag tävlar också om ett the body shop kit från http://sofija.blogg.se/2011/march/vinn-ett-kropps-kit.html
Ska läggas efter varje inlägg

Missed me, y'aall?

Aloha!
Jag har fått en mindre hook-up på låten Gubben i lådan, fråga mig inte varför dock men jag tycker den är helt sjukmysig. Den har gått på min iPod nu jag vet inte hur många gånfer.
Jag har inte bloggat på ett tag så detta är ett litet tillbaka-inlägg.
Imorgon är det våffeldagen, glöm allt vad träning heter för här ska det ätas ...
Ska läggas efter varje inlägg

Bloggtävling!

Jag måste bara tipsa om ännu en bloggtävling, en chans att vinna ett presentkort på 1000 kr till kläder på H&M från www.tourn.se!
Tryck på bilden eller länken för att komma till tävlingen.
Ska läggas efter varje inlägg

Ännu ett tävlingsinlägg!

Tävla här för en chans att vinna en 180 färgad ögonskuggspalett från eleven.se
Ska läggas efter varje inlägg

Sittin' on the toilet and eating ketchup

Nu är den här! Den är fantastisk, den är underbar, den är EPIC!
Ska läggas efter varje inlägg

The lights will inspire you

Ska läggas efter varje inlägg

These streets will make you feel brand new

In Neeeeew Yooork!
Just nu sitter jag framför datorn och Filippa dansar till Empire State Of Mind. Vi har precis gjort klart vår andra show, jag lovar att den är helt epic. Dock tar det ett tag att ladda upp den på youtube så ni får helt enkelt stå ut ett tag till.
Filippa utklädd till barbie, jag till ... jag. :D
Ska läggas efter varje inlägg

Everynight in my dreams

Nu sitter jag i mitt rum och städar (bloggar, men det är ju nästan samma sak). Filippa ska nämligen sova över här idag! Våra supersnälla kompisar Fredrik och Ebba lånade oss Titanic och She's The Man, tack så mycket, ni är bäst! ♥
Förhoppningsvis ska vi åka och köpa glass senare, dessutom har min syster tjatat länge om att vi ska göra hemmagjorda chips så det blir väl att ta fram förklädet också. Ikväll ska vi även göra chokladfondant, så var beredda på att en något tjockare Alice dyker upp i bloggen lite senare! ^^
Ska läggas efter varje inlägg

Ledsen för föregående inlägg!

Nu är jag normal igen! :D
Bara så ni vet ;)
Ska läggas efter varje inlägg

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbax

Jag måste bara skriva av mig lite, läs inte dock. Eller aja. Läs om du vill.
Alltså nu blir jag så sur på mig själv, sitter bara här vid datorn och tror att ett inlägg i en blogg ska göra mig glad just nu. Kommer det det? Jaa, förhoppningsvis! :)
Väntar, väntar, väntar ... gissa vad jag väntar på? Inte på att inlägget ska göra mig glad iaf ...
Aja, sitter här och lyssnar på Gubben i lådan. Kanske är det den som gör mig lite smådeppig och helt djup liksom ...
weheartit.com
Ska läggas efter varje inlägg

Ska jag lägga ner ...?

Hej!
Jag funderar på att kanske lägga ner bloggen nu i vår och börja igen senare, när flytten närmar sig. Det är verkligen inte kul att blogga när man varken får kommentarer eller läsare. Vad tror ni? Ska jag sluta för ett tag?
Ska läggas efter varje inlägg

Favvo-läppet

Hej! Idag har jag sovmorgon till 09:00 så jag sitter vi datorn sedan ett tag tillbaka.
Jag tänkte visa er mitt nya läppstift jag köpte för två (?) veckor sedan, ett rött från Lumene som håller hela dagen och sitter som en smäck på läpparna.
Puss på er, hoppas ni får en bra dag!
Ska läggas efter varje inlägg

Ska bli världskändis av våra shower

Idag har jag och en av mina bästisar, Filippa, varit lekledare på min systers disco kalas. Killarna i hennes klass lyssnade inte på ett ord vi sa så det resulterade i att jag skrek mig hes på dem.
En bra nyhet är i alla fall att jag och Filippa har börjat på vår andra show!
Smygtittsbild från Filippas modeskola!
Ska läggas efter varje inlägg

Orange, rund och underbar

Jag fullständigt älskar the annoying orange. Det finns nog inte en enda människa som inte känner igen frasen "Hey! Hey apple!".
Jag har samlat några av mina favoriter, titta och njut.
Ska läggas efter varje inlägg

Med inpackning i mitt hår

Jao!
Just nu sitter jag vid min dator och letar efter Osis dust it på tradera. Jag har hittat några med riktigt bra priser och jag känner verlkigen för att slå till. Hmm.
Aja, to the point. Jag har hårinpackning i mitt hår och har haft det ett tag nu. Snart ska jag duscha ut det så håll tummarna på att det är mjukt och skinande!
Mobba mig inte för att jag har mascara under ögonen ...

H&D

HISS
Åhh vad jag älskar denna skinnjacka. Jag känner att jag verkligen behöver en nu till våren, ska nämligen investera i lite gulliga, blommiga grejer och man vill ju inte se ut som en treåring. Räddningen stavas skinnjacka och just denna stavas perfektion.
DISS
Denna jackan dock, vet jag inte riktigt. Utan alla volanger skulle den väl se helt OK ut men jag är ändå inte så mycket för jeansjackor just nu.
Ska läggas efter varje inlägg

Happy Pappy!

Jag och mamma satt just och kollade kläder på zara.com och hittade denna fantastiska outfit! Vi visade pappa som lovade att köpa mig hela eftersom att han också älskar den (han har velat att jag ska köpa en sådan kjol jag vet inte hur länge)! :D
Gud, jag är sååå kär ...
Ska läggas efter varje inlägg

Sminkbehov ...

Hej! Jag har precis pluggat matte, vi har prov imorgon. Nu sitter jag vid datorn och kollar lite smink, det finns tre saker jag just nu "måste" ha! Både jag och mamma vill ha dessa produkter, och det är ju aldrig fel? ^^
Cover all mix från Make up store är en trippel-concealer som fått extremt bra recensioner. Många makeup-artister använder denna produkt och jag tycker den känns ganska proffsig eftersom att den har tre färger. Gult ska neutralisera rött (blemmor, finnar osv), rött ska neutralisera blått (mörka ringar under ögonen) och beige ska man kunna använda för att blanda ut färgerna.
Glam Bronze Mineral från L'oréal är en bronzer med inbyggd borste (YEY!) som också fått bra recensioner. Den finns i två färger, en för blondiner som ska ge en guldig färg, och en för brunetter som ska framhäva kopparfärger. Jag ska nog köpa den för blondiner för båda jag och mamma (som förresten är brunett) är överrens om att vi vill ha en bronzer som lutar åt guld.
Detta är Lash Architect 4D från L'oréal, som jag egentligen inte behöver men ändå gärna vill ha. Den verkar väldigt häftig och har dessutom fått bra recensioner.
Ska läggas efter varje inlägg

Hellre regn än snö ...

Snart ska jag ner och möta Ebba och Becka för att gå till skolan. Här i Göteborg regnar det just nu, igår snöade det så regn är en stor förbättring! ^^
Ska läggas efter varje inlägg

Millahs tävlingar!

Jag har precis varit inne på Millahs blogg, och upptäckte att det är en oas av härliga tävlingar! Jag är med i så många som tio av dem, här ska ni få se:
I en av hennes tävlingar kan man vinna en valfri jacka från elvine.se

I en annan kan man vinna ett valfritt smycke från znazit.se




Man kan vinna ett startkit från bareMinerals ...




... Eller en valfri vara från Soft Honey.se




Här kan man vinna ännu ett valfritt smycke, denna gången från Midnightmarket.org




Jag (som är sminkfreak) blev väldigt glad när jag såg att man kunde vinna en sådan här.




Man kan vinna ett läppbalsam med smak av choklad ^^




Sist men inte minst är jag med i denna tävlingen, där man kan vinna ett jättegulligt smyckesställ från mihi.se

Ska läggas efter varje inlägg

Det blir kallt om fötterna

Jag och Becka sitter och plinkar på mitt piano, vi har hoppat studsmatta jättelänge :D Vi har dessutom varit nere på Maxi och köpt semla med vaniljkräm, mycket godare än med mandelmassa.
Ska läggas efter varje inlägg

Bild

Varsin sådan här ska jag och Becka köpa senare, med vaniljkräm istället för mandelmassa! ^^
Ska läggas efter varje inlägg

Alla kvinnor får äta semlor

Idag är det internationella kvinnodagen, och dessutom är det fettisdagen! Jag ska fråga Becka om vi ska gå ner till Maxi senare och köpa varsin semla ^^ Becka smsade för inte så länge sedan och sa att hon mådde bättre så hon cyklar hit när som helst :D
Ska läggas efter varje inlägg

Den nakne kocken (?)

Jaoo!
Jag har precis tränat i en kvart (kort tid, jag vet) på min mammas cross-trainer och nu sitter jag framför TV:n med ett glas isvatten och tittar på den nakne kocken (Jamie Oliver, självklart är han inte naken i programmet men ... aja). Jag älskar matlagninsprogram!
Becka skickade ett sms och berättade att hon känner sig lite krasslig men hon ska smsa senare om hon blir bättre. Håll tummarna! ^^

Slänger in en bild på TV:n och cross-trainern ;)

Ska läggas efter varje inlägg

Nu blir det ännu ett inlägg om ...

... HOUSE!
Åh, vad jag känner mig jobbig som gör ett inlägg om House varje tisdag! Dock måste jag ju faktiskt ta ut min glädje på något, men mina vänner bli så sjukt irriterade när jag skuttar omkring och sjunger "Idag är det House, idag är det House!" så bloggen är ju ett ganska bra alternativ.
IDAG ÄR DET HOUSE, IDAG ÄR DET HOUSE! :D


Ska läggas efter varje inlägg

Stuide(?)dag!

Yey! Idag är det studeidag och Becka ska komma hit. Filippa skulle varit med men hon var tvungen att åka och köpa nya skor, eftersom hennes förra fastnade i en "snurrdörr" när vi var på skolbio igår och gick sönder.
Är det bara jag som tycker det är konstigt att det heter studiedag? Att studera är ju att plugga, och plugga gör man ju i skolan? Så en studeidag borde ju vara en helt vanlig skoldag? Eller? ^^
Urgullig bild på Becka från förra året när vi spelade in en musikvideo till Barbiegirl
Ska läggas efter varje inlägg

Glad dag idag!

Jag fattar inte varför mitt lyckliga humör har hållt i sig till idag också men det har det! Jag känner mig lika glad som igår, dessutom är det studiedag imorgon så inget kan gå fel! :D
Ska läggas efter varje inlägg

Hoppas Ove är med denna gången!

Ska läggas efter varje inlägg

Fjärilar i magen

Just nu är jag världens lyckliste tjej! Varför? Jag vet inte!
Jag antar att idag bara är en helt superduperbra dag, jag är så lycklig att jag skulle kunna lyfta från golvet, haha! Jag har tyvärr inte sådana här dagar väldigt ofta, så när det väl händer får man se till att fortsätta vara lycklig tills dagen är slut! :D
Ska läggas efter varje inlägg

Crying over a pair of shoes

Åhh, jag vill så gärna ha dessa skor! Jag är alldeles kär, hoppas att mamma blir det också, då kan man ju köra med "Men då kan vi ju dela på dem! Om vi köper dem!", haha ;)
Från H&M, 399 :-
Ska läggas efter varje inlägg

Får ju passa på nu när det är soligt

Nu kommer vårens första drömoutfit! Jag älskar blusar och skjortor instoppade i shorts och jeans, och snygga ringar är alltid något som piggar upp! Dessutom är skorna skyhöga och vi lite kortare tjejer känner oss ju ganska bekväma i det ;)
Speicellt mycker gillar jag ringen, den är från cocoo.se och kostar två och en halv hundralapp.
Ska läggas efter varje inlägg

Besatthet

Som ni kanske vet får jag snabba och väldigt starka besattheter väldigt ofta, och just nu handlar det om nagellack! Jag vill bara slänga mig in i närmsta butik och hitta alla nagellack jag kan hitta, men tyvärr går det inte så jag får nöja mig med vad vi har här hemma :)
Ska läggas efter varje inlägg

House is in tha house!

Idag är jag världens lyckligaste tjej (som på alla tisdagar!). Varför? För att det är House! Så fort jag nämner att jag fullkomligt älskar House så börjar alla protestera: "Vaa? Neeej! House suuuger ju, såååå tråkigt!".
Jag känner inte så många i min ålder som delar kärleken till House, men jag lyckas stå ut genom att prata hål i huvudet på min pappa. :)
Förra veckan var det inte House så gissa vem som är taggad?
Back again!
Ska läggas efter varje inlägg

RSS 2.0