Transparent = Genomskinlig

Jag har fått en mindre hook-up för transparenta skjortor! Jag tänkte först att jag ville ha en svart, men en vit känns roligare nu till våren. I sommar tänker jag inte gå runt helt svartklädd! :)
Denna är från H&M och om jag inte minns fel kostade den tillslut endast 29 :- på rean! Synd att jag inte slog till.
Ska läggas efter varje inlägg

Bracco Italiano

Nu har vi äntligen bestämt oss för vad för slags hund vi ska köpa! (Dock vet jag inte när vi ska köpa den)
Rasen heter Bracco Italiano, och så här står det om hunden:
Braccon är härdig och lämpad för all sorts fågeljakt. Rasen är pålitlig och begåvad med utmärkt förmåga att förstå samt är lugn och lätt att träna.
Här är två bilder och även en video från youtube:
Ska läggas efter varje inlägg

3D på en ny nivå

Kommer ni ihåg att jag skrev om Alexander Crispins "hakkonst" för ett tag sedan? Jag surfade in där idag och hittade dessa coola bilder på mobiler som han redigerat om.
Jag gillar verkligen bilder som man redigerat om på coola sätt, jag är inte mycket för realism, utan mer för surrealism (Realism är konst med realistiska motiv och surrealism är tvärtom). Dessa bilder vet jag inte riktigt i vilken kategori de tillhör, men de är i alla fall häftiga.
Ettan är min favorit!

Ska läggas efter varje inlägg

Presentkortsblomma

Jag fick ju bland annat fem stycken presentkort på min fest och tänkte visa upp dem i en bild.
Ni kanske tycker att det är lite för mycket med så många presentkort, men jag tycker annorlunda! Jag älskar presentkort, för då kan man köpa vad man vill (sålänge det är från rätt affär såklart). Det är nästan samma sak som att få pengar, men lite proffsigare ;)
Två från H&M, två från Lindex och ett från Raglady. 600 :- sammanlagt!


Ska läggas efter varje inlägg

Vad man längtar efter hela helgen

Idag är det
Ska läggas efter varje inlägg

Titanic, glass och tjejer som klär ut sig till killar

I fredags sov Filippa över här och vi köpte glass och chokladsås och fick låna Titanic och She's the man av några supersnälla kompisar. Vi såg först på Titanic och (bokstavligen) grät oss röda i ögonen och sedan satte vi på en komedi för att inte somna gråtandes. Vi har bestämt att göra det igen snart, vi hade så mysigt båda två att vi inte kan vänta till nästa gång.
Förhoppningsvis har jag en Onepiece till nästa gång Filippin sover över!
Ska läggas efter varje inlägg

Man kan (aldrig) få för mycket choklad

Hej!
Igår hade jag fest och vi hade hur kul som helst. Jag fick fem presentkort, två chokladkakor, två ringar, två par örhängen, en bok, ett läppglans, en ögonskugga, en neccesär, en fickspegel, ett nagellack, en tvål, en nagellacks-remover och ett par saker till jag inte kommer ihåg just nu. Jag blev jätteglad för mina saker, mina tjejer vet verkligen vad som är bäst!
Temat för Oscarsgala och jag delade ut priser, visade upp en musikvideo som jag gjort och gav alla varsin goodie-bag som innehåll en skiva med musikvideon, en liten tandkräm, en Lindt chokladkula och ett nagellack.
Tjejerna som slår allt!
Ska läggas efter varje inlägg

(flyg)Fiskplats

Jag har surfat lite på internet och det slutade med att jag skrev in "Los Angeles airport" i Google Bilder. Vad jag fick fram var en flygplats vid namn LAX airport. Jag antar att det är den flygplatsen vi ska till, jag försökte läsa lite om den men det var lite för komplicerat, haha!
Vad jag fick fram från hemsidan var att det finns tax-free affärer, gift shops, restauranger och annat som finns i alla flygplatser. Denna är alltså inte mer speciell än någon annan :)
Ska läggas efter varje inlägg

En tuff brud i en vaniljdröm

Igår var jag och shoppade med mamma och fick hem en dröm till klänning! Man ser ut som både en vaniljglass och en tuff brud i lyxförpackning samtidigt ^^
Bild får ni först på fredag.
Nu till en annan nyhet!
Jag och Filippa ska ha sleep-over på fredag. Vi ska ha spa-dag med ansiktsmasker, hårinpackning och så vidare, och senare på kvällen ska vi först se Titanic och gråta sönder oss själva och sedan se komedin She's the man.
Bild från spa-dagen jag hade med min kusin Hannah på min födelsedag:

Jag har förresten fått en kommentar på inlägget där jag frågade vad ni vill se mer av här i bloggen. En tjej skrev att hon ville ha mer fakta om flytten till L.A! Jag ska absolut ta till mig det tipset!

Ska läggas efter varje inlägg

Whattuyawant?

Jag önskar er nu att kommentera och berätta vad ni vill se mer av här i bloggen! Mer mode, mer hälsa/skönhet, mer skola, mer kompisar? (:
Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterade och skrev då jag verkligen behöver insperiation!
Jag och min lillasyster Hedda, som förresten fyller 8 år nu på fredag!
Ska läggas efter varje inlägg

Gårdagens shopping!

Igår var jag ju som sagt på Frölunda Torg med Filippa och inhandlade en ring, ett läppbalsam, ett läppstift och ett torrschampo. Jag har nu bilder på allt utom ringen, som ni sett i ett tidigare inlägg.
Sladden till kameran är äntligen funnen, här är bilderna! :)

Torrschampo från Batiste som gör håret fräscht och doftar sommar och kokos.
Supersmart läppbalsam från eos som gör läppisarna mjuka.
Mitt bästa läppstift hittils från Lumene, ser snyggt och "nude" ut på läpparna.

Ska läggas efter varje inlägg

Eavesdrop!

Jag har precis hittat en jätterolig hemsida med konversationer folk råkat höra på stan, bussen, osv. Hemsidan heter tjuvlyssnat.se och kan ge dig ett gott skratt, hehe ^^
Denna tycker jag är väldigt rolig:
Tryck på bilden för att komma till hemsidan!
Ska läggas efter varje inlägg

Inte tillräckligt rädd för blixten

Roy C. Sullivan är den mannen som träffats av blixten flest gånger utan att dö. Han blev träffad sju gångeroch dog den 28 september 1983 (av att ha skjutit sig själv).
Den första gången han blev träffad av blixten förlorade han sin stortånagel.
Andra gången förlorade han ögonbrynen.
Tredje gången brändes han vänstra skuldra.
Fjärde gången tog håret fyr.
Femte gången förlorade han det utväxta håret och fick brännskador på benen.
Sjätte gången skadades ankeln.
Sjunde och sista gången fick han brännskador på mage och bröst.
Ska läggas efter varje inlägg

Crazy for make-up

Idag när jag kom hem möttes jag av en väldigt trevlig syn i brevlådan: Sminket jag och mamma beställde när det var fraktfritt på e.l.f har kommit! Dock har jag just nu ingen bild, skriver detta inlägget lite snabbt för jag är så hungrig att jag måste äta något. Bilder från gårdagens shopping ska jag verkligen försöka skaffa, dock har vår lilla digitalkamera knappt något batteri och laddaren är spårlöst försvunnen ...
Dock måste jag visa en bild på mammas fantastiska Odd Molly-kofta/kavaj som jag fick låna idag!
Ringen köpte jag förresten igår, här är en närbild!
Ska läggas efter varje inlägg

Filippa och jag

Idag har jag varit på Frölunda Torg med Filippa. Jag köpte ett läppbalsam, ett torrschampo, ett läppstift och en ring, ni får lov att kommentera om ni vill se! :)
Jakten på den perfekta klänningen fortsätter dock ...
Ska läggas efter varje inlägg

För folk med fyra fötter

Jag förstår verkligen inte hur man ska ha på sig dessa skor av Kobi LeviÄr det möjligt att ens gå normalt i dem? Det är många frågor som dyker upp i huvudet men tyvärr inga svar ^^'
Ska läggas efter varje inlägg

Suddigt värre

Jag har kollat in väldigt många hemsidor på internet (Dock inte hemsidor som nelly.com och modekungen.se, utan hemsidor som även har butiker i många köpcenter) och sökt efter en perfekt klänning! Jag har bestämt mig för att den helst ska kosta under 200 kr, ifall jag inte kan ha den utanför "fest". Den får vara dyrare om den går att användas i skolan och resten av det vardagliga livet ^^
g
Kolla in:
Ska läggas efter varje inlägg

Dags att drömma

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Seinfeld tills jag somnar. Pappa är där nere i vardagsrummet och tittar på en jättedålig film om han inte ens gillar själv.
Sweet Dreams!
Med denna bild säger jag god natt!

Ska läggas efter varje inlägg

Hakkonst

Jag surfade runt lite på nätet och hittade dessa extremt söta bilder av Alexander Crispin. Det är hakor som man målat på och vänt upp-och-ner (lägg märke till att det som egentligen är överläppen på bilderna är den nedre läppen).
Ska läggas efter varje inlägg

EricSaade-festivalen?

Idag är det Melodifestivalen, ett program som man (enligt mig) bara ser på, helt enkelt. Det är ett sådant program som man som svensk person ser, vare sig man gillar det eller inte! Själv tycker jag att låtarna börjar bli barnsligt dåliga, de var mycket bättre förr, från vad jag kommer ihåg :)
Idag ska Eric Saade vara med, och efter succén med Man Boy kommer det nog sitta många skrikande tonårstjejer i publiken. Själv är jag absolut inte en av dem, jag är ingen sådan tjej som springer efter killar hela tiden, haha (det är faktiskt mycket roligare att sitta hemma och läsa.)
Ska läggas efter varje inlägg

Felfri

GAAH, jag kan verkligen inte (hur mycket jag än försöker) hitta något fel med den här klänningen. Den känns liksom lite lagom futuristisk, lite lagom gammaldags, snyggt färgad och snyggt formad. Dock vet jag inte varifrån jag ska hosta upp 300 pix.
Ska läggas efter varje inlägg

Klippeliklipp-klipp

Idag har jag varit hos frisören med mamma. Jag slingade håret, klippte topparna och klippte upp luggen.
Vad tycks?

Ska läggas efter varje inlägg

Tassels for Hemtex

När jag var på Hemtex i måndags såg jag denna söta lilla skapelse! En tassel, som hämtad ur en Maria Montazami-saga. Jag tycker det skulle vara stencoolt med en sådan här hängandes på sängkanten, vad tycker ni?


Ska läggas efter varje inlägg

Com hem!

Är det bara jag som tycker att com hem-reklamerna med judit och judit är extremt roliga? Dessa gör mig inte ledsen när de dyker upp i TVn:
Ska läggas efter varje inlägg

Recension

Som ni såklart inte vet eftersom att jag inte har skrivit om det i bloggen så har jag fått mina saker från e.l.f! De kom faktiskt i tisdags, och jag är nöjd med allting.
Jag tänkte skriva lite om rouget och concealern (Tyvärr har jag inte s.k swatches på dem eftersom att min mamma har lagt beslag på dem och tagit med dem till jobbet ^^').
e.l.f. Mineral Rouge Coral
Detta är verkligen en jättebra rouge, jag fullkomligt älskar färgen! Den ser fin ut på ansiktet och är ganska lätt att applicera. Dessutom kostar den bara 36 kr, ett helt sjukt men fantastiskt pris!
e.l.f. Mineral Concealer Light
Detta är en bra concealer, älskar att det är puder. Den får huden att se matt ut och funkar hur bra som helst. Dock måste man ta väldigt mycket för att det ska täcka, men det gör inget då det är så mycket puder i burken. Plus för det billiga priset på 36 kr.
Ska läggas efter varje inlägg

Feér, godis och ont i magen

Idag är min lillebror hemma med mig, han har feber och magont (stackars honom). Vi ligger och slappar i soffan och kollar på Fairly Odd Parents på Disney Channel. Jag har även lovat honom lite godis om han äter upp sin frukost ^^
Jag tog en bild på webcamen men den är så sjukt dålig, kvalitén är verkligen sämst. Vi får helt enkelt hoppas att min kamera kan tas in på lagning snart!
Jag får några veckor sedan.
Ska läggas efter varje inlägg

En bloggs återuppståndelse!

Nu ska jag börja blogga igen! Jag har inte bloggat på senaste tiden för att jag gjort andra saker, som att träna och umgås med kompisar. I måndags såg jag filmen "Morning Glory" på bio med Ebba och Becka och sov sedan över hos Ebba.
Jag kommer nog inte blogga mycket imorgon men jag ska försöka ta tid till att göra några tidsinställda inlägg, men nu ska jag se på Sveriges fulaste hem!
Bild på Becka och mig från i somras.
Ska läggas efter varje inlägg

On the Go

Har någon av er provat ett torrschampo?
Detta har fått jättebra recensioner, bara att spreja i håret och det blir fräscht och matt. Tydligen ska det dofta jättegott också.
Detta är något jag absolut måste ha! Det finns att köpa på eleven.se
Ska läggas efter varje inlägg

Happy Valentine's Day! <3

Grattis på Alla Hjärtans Dag! (Och speciellt stort grattis till Elin som fyller år idag, jag ska ge dig en stor kram tillbaka i skolan! <3)
Vem blir er valentin? Min blir godis, chips och bästa vännerna Ebba och Becka, vi ska nämligen gå på filmen Morning Glory på bio. Vi kanske ska sova över hos ebba också, men gör vi inte det ska jag vara med familjen.
Happy Valentine's Day!
Ska läggas efter varje inlägg

Med balsam i håret

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart in dit igen! Jag har nämligen balsam i håret fortfarande som jag sedan ska tvätta bort, det ska tydligen ge håret massor med glans och förhoppningsvis volym (Balsamet ska nämligen ge volym). Tror ni det funkar? Jag skriver sedan hur det blev!
Ska läggas efter varje inlägg

Ögon läppar ansikte

Jag har glömt att berätta om att jag och mamma beställde smink från eyes lips face för ett par dagar sedan! Jag skriver längre ner vad vi köpte. Det verkar som om mamma betalar för hela kalaset, så gissa vem som är lycklig? ^^
När e.l.fs facebook.sida får 108 000 fans ska de ha fri frakt i några dagar, vilket är väldigt bra för oss i Europa eftersom att frakten kostar hela 48 kr. Jag har satt ihop en inköpslista som kostar (utan frakt då) ca. 156 kr vilket är helt fantastiskt eftersom att den innehåller 7 varor! (På listan nedanför ser ni bara sex stycken men jag lade till ett nagellack också).
Detta vill jag köpa när det är fraktfritt!
1. Lip Balm spf 15
2. Individual Lash Kit
3. Wet Gloss Lash And Brow Clear Mascara
4. Lengthening And Volumising Mascara
5. Eyebrow Stencil
6. Plumping Lip Glaze
Detta köpte jag och mamma:
1. Duo Eyeshadow Cream
2. Eyebrow Kit
3. Mineral Concealer
4. Mineral Lipstick
5. Mineral Blush
6. Mechanical Eyelash Curler
7. Angled Contour Brush
8. Shimmering Facial Whip
Hoppas jag inte glömde nåt! :)
Ska läggas efter varje inlägg
Jag tror det var

Blogg i en öken

Just nu känns det som om jag bloggar från en öken, vilken bloggtorka (torr humor, eller hur? HAHA jag är bra ...)!
Anledningen är att jag är mer eller mindre utmattad, på grund av för lite sömn och frenetiskt pluggande. Vi har NO-prov imorgon och jag måste plugga enormt.
Ska läggas efter varje inlägg

Peach

För ett tag sedan kom jag hem från en lektion i piano! Jag fick ju ett i julklapp. Min fröken var jättegullig och snäll, hon skrattade hur mycket som helst och var lite härligt snurrig. Tyvärr hade hon blandat ihop tiderna så när hon bestämt min tid hade hon tittat på det gamla schemat (oopsie). Nu ska jag istället gå varje onsdag vid 15:40, en perfekt tid eftersom att vi slutar 15:15.
Nu har jag ätit middag och är riktigt taggad inför engelskaprovet imorgon. Jag sitter på mitt rum och nu ska jag snart ner och plugga.
Peachpower! ^^
Ska läggas efter varje inlägg

Duschad

Nu har jag precis duschat och ska nog snart plugga inför kommande prov. På torsdag har vi engelskaprov och på fredag NOprov, men det ska nog gå bra (hoppas jag i alla fall, haha).

Jag kan tyvärr säga att jag inte kommer att ladda upp någon bild med min nya jacka idag, min kamera är ju fortfarande sönder och min webbkamera är inte lika bra på långa vägar.
Men jag ska inte sörja, idag är det nämligen ett av mina favoritprogram: HOUSE! Min pappa är kirurg och jag antar att jag fått min kärlek till House från honom. Jag tycker verkligen om att sitta och titta på när de ska försöka komma på vad det är för fel på personer, när Dr. House är taskig och allmänt irriterande mot folk och när han (precis innan patienten ska dö) kommer på lösningen! House är idag klockan 21:00 på fyran.
Ska läggas efter varje inlägg

Postis

Åhh, jag är så glad! Idag fick jag nämligen hämta ut mitt efterlängtade leopardpaket på Maxi när pappa hämtade mig hos Ebba (Jaa, min pappa hämtar mig hos kompisar. So what? ;) ). Jag ska snart lägga upp en bild på hur jag ska ha den i vår, men nu ska jag äta med familjen!
See you later alligator!
Ska läggas efter varje inlägg

Kör inte för fort!

Detta är en reklamskylt i Ryssland som uppmanar folk att inte köra för fort. Själv tycker jag att det ser riktigt läskigt ut, men det är bara en dummy som är genomborrad i skylten. Texten betyder "Detta kan vara din kropp".
För mycket?

Källa
Ska läggas efter varje inlägg

Beach hår

Dagens hiss: Somrigt beach hår!
Jag älskar verkligen "precis-kommit-hem-från-stranden-looken"! Min favorit av alla frisyrer just nu är just denna snygga man får av att bada i havet.
Tjejer som sportar beachlooken.

Tydligen ska man kunna få detta hår med ett saltvattenspray. Jag såg ett på H&M igår, men hann tyvärr inte köpa det.
Har ni provat saltvattenspray, är det bra?


Bild lånad från fridasfashion

Ska läggas efter varje inlägg

Facebook

Förbereder mig för Solsidan som börjar klockan åtta på fyran!
Ska läggas efter varje inlägg

H&D

HISS:
• Värmestugan
Jag vet att det är superduperknäppt men jag tycker att det bästa med skidsemestern är när man åkt i några timmar och äntligen får sätta sig i värmestugan med ett glas varm choklad med massa grädde och en kaka. Det är helt underbart att stappla in i sina pjäxor och sätta sig på en skön stol!
• Skidåkning
Självklart måste man ju hissa själva skidåkningen! Vare sig man åker gröna, blåa, röda eller svarta backar så är det hur härligt som helst att glida ner för en backe (Skit i att svänga, åk störtlopp om du vill ha fart!).

DISS:
• Mjölksyra i benen
Om man åker med fel teknik (som jag!) och plogar i varje sväng utan att "sätta intill" skidan, får man en sådan extrem mjölksyra i knäna. Själv brukar jag få riktigt ont i mina stackars knän även när jag inte har skidorna på!
• Kylan
Den uppenbara dissen. Finns det någon människa där ute som tycker om att tårna eller fingrarna håller på att gå av när man vill njuta av trevlig skidåkning?
Kallt?
Ska läggas efter varje inlägg

Shopping

Idag har jag ju som sagt varit och shoppat med mamma och min lillasyster Märtha. Vi var inne i Onepiece-butiken men de hade inte särskilt stort sortiment, vi ska köpa på internet istället! :)
Vi var mest där för att köpa kläder till Märtha, vars hela garderob är slut på kläder som passar. Dock fick jag med mig två tröjor hem, som jag köpte från Bik Bok.
Nu ska jag se på LA ink med familjen, See ya!
Ska läggas efter varje inlägg

Tillbax

Jao!
Nu är jag tillbaka från fjällen. Jag kom hem igår vid halv två, allt från inatt är bara helt dimmigt för jag var så sjukt trött när vi kom hem från den sju timmars resan.
Idag ska jag shoppa med mamma men när jag kommer hem ska jag skrva flera inlägg, bland annat två H&D-inlägg. Senare idag ska ni såklart få bilder från min och mammas shopping, vi ska antagligen stanna till vid Onepiece-butiken i Arkaden och titta lite. :)
Ska läggas efter varje inlägg

Förlåt x 1000000 ...

Jag vet. Och förlåt.
Joo, jag har ju inte bloggat någonting de senaste dagarna, och det är för att
1. Jag har inget att skriva om.
2. Den enda internetkällan familjen använder sig av är iPaden, som tyvärr inte är så lätt att blogga från (just nu bloggar jag från kusinernas MacBook.)
Men det finns ju ett sätt att förhindra i alla fall den första punkten! :D
Om ni skulle vara så snälla att kommentera detta inlägget med saker ni vill att jag ska skriva om, så skulle jag bli jätteglad, såhär glad:
Jag kan erkänna att jag inte kommer att blogga så mycket mer denna veckan, men det skulle vara roligt om ni kunde komma hit till bloggan lite då och då och kolla på gamla inlägg så att statistiken håller sig uppe! ^^
Ska läggas efter varje inlägg

RSS 2.0